Onderhoudscontracten

Onze goed opgeleide en ervaren servicemonteurs staan 24 uur per dag voor uw klaar.

MONTEUR

Als u bij Mulder Installatietechniek een onderhoudsabonnement afsluit, kunt u als particulier gebruik maken van onze 24 uurs servicedienst. Voor bedrijven worden de onderhoudsabonnementen op maat gemaakt. Indien u een abonnement heeft afgesloten komen wij jaarlijks automatisch het onderhoud aan bijvoorbeeld uw CV ketel uitvoeren. Bedrijven kunnen er op rekenen dat koelmachines of airco’s aan de jaarlijkse STEK inspecties voldoen. Filters worden tijdig gewassen of vervangen met een frequentie die voor de installatie nodig is.

Preventief onderhoud van technische installaties is van groot belang voor de levensduur van het apparaat. Behalve het hart van uw installatie, de cv-ketel, zijn ook goed functionerende radiatoren, convectoren en thermostatische regelingen essentieel. Een service- en onderhoudsabonnement kunt u o.a. voor de volgende werkzaamheden bij Mulder Installatietechniek afsluiten:

  • a. Centrale verwarming en warmwatertoestellen
  • b. Klimaat en airco installaties
  • c. Ventilatie systemen
  • d. Dakbedekking, zink en regenafvoeren
  • e. Reinigen van goten en alle soorten kanalen

Waarom onderhoud?

Allereerst natuurlijk ten behoeve van een betrouwbare en veilige werking van de installatie. Bovendien zal goed onderhoud en een juiste afstelling een energiebesparing opleveren. Door een lager energieverbruik zal ook de uitstoot van schadelijke stoffen verminderen, hetgeen een bijdrage levert aan een schoner milieu. Tenslotte zal goed onderhoud de levensduur van de installatie aanzienlijk verlengen.

Beheer op afstand:

In steeds toenemende mate vindt beheer op afstand plaats. Vanzelfsprekend kan Mulder Installatietechniek u

hier ook bij van dienst zijn. Afstandbeheer betekent concreet dat een installatie middels een modum en telefoonlijn door onze technici vanaf kantoor op afstand worden beheerd. Met afstandsbeheer is het tevens mogelijk een storing automatisch bij ons binnen te laten komen, zodat we deze hebben verholpen zonder dat u het heeft gemerkt.

Op deze manier bent u ervan verzekert dat storingen niet onopgemerkt blijven en eventuele schade

voorkomen, c.q. beperkt blijft. Uiteraard kunt

callcenter

u ons ook bellen voor een stroomstoring of lekkage. Particulieren, scholen, hotels, horeca, winkels, monumenten en industriële relaties besteden het onderhoud van hun installaties met vertrouwen uit aan Mulder Installatie. Voor vastgoedbeheerders en aannemers hebben wij

een speciale procedure opgezet, zodat opdrachtbonnen of storingen digitaal verwerkt worden. Ook tijdens vakanties en vrije dagen worden storingen zodoende feilloos verwerkt en verholpen door de service-afdeling. Deze veelzijdigheid maakt Mulder Installatietechniek tot een partner waarmee het goed zaken doen is.

E-mailadres service-afdeling (alleen tijdens kantooruren):

service@baderie-mulder.nl

Servicelijn (ook bereikbaar buiten werktijden):

0570 67 65 65

MENU